Over BANDITZ

Banditz zijn 's werelds beste haarelastiekjes die je ook als armbandje kan dragen. Niet alleen zijn ze gemaakt met meer dan 60 kwaliteitsvolle draden, ze beschadigen de haren niet en blijven goed zitten ongeacht je dik, dun of krullende haar hebt. Banditz worden aanbevolen door topsporters want ze glijden niet uit en kunnen tegen chloor- en zeewater. Draag je Banditz rond je pols, zo heb je altijd een elastiekje bij de hand. Banditz de ideale musthave voor jong en oud.

Het ontstaan

Omdat ik zelf vele jaren op zoek ben geweest naar het ideale haarelastiekje weet ik als beste hoe moeilijk het is om eentje te vinden dat goed blijft zitten en niet uitleurt. Ik ben enorm trots dat ik Banditz op de markt heb gebracht want voor velen stopt hier de zoektocht. Banditz blijven absoluut goed zitten, ook tijdens het zwemmen. Je haren blijven niet hangen bij het uitdoen van je haarelastiek waardoor ze je haar dus ook niet beschadigen! Dit vind ik ook een enorm pluspunt, want je haren kan je met de beste producten behandelen als je er een slechte elastiek indoet, beschadig je je haren alsnog. Ik gebruik Banditz nu als armband, hierdoor geef ik aan iedere outfit net dat extra-tje meer.

Ik ben enorm trots dat ik de Banditz liefde mag verspreiden en wil absoluut het beste voor al onze klanten. Ieder pakketje wordt dan ook met veel liefde gemaakt en verpakt zodat Banditz een geschenkje is in plaats van een saaie levering.

Ik koos voor de bedrijfsnaam Vedra omdat dit ‘Geschenk van God’ betekent. Alsook ben ik enorm verliefd op de magische rots Es Vedra in Ibiza. Banditz is een magisch geschenk dat ik graag met heel de wereld wil delen.

Liefs Kathleen
Zaakvoerster VEDRA BV