Retour

We zijn toegewijd om een klanttevredenheid van 100% na te streven en leveren kwalitatief hoogwaardige geweven haarelastiekjes aan onze klanten. Indien u om welke reden dan ook ontevreden bent met uw aankoop bij Banditz, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, uw item/bestelling in originele staat terugsturen. Banditz dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.

Indien u een bestelling/artikel wilt retourneren, dient u onderstaand formulier ingevuld terug te zenden samen met uw bestelling/artikel. Alsook dient U dit retourformulier via email te sturen naar info@Banditz.eu.

De kosten van retourzending worden niet door Banditz gedekt en blijft de verantwoordelijkheid van de klant.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte poststukken die geretourneerd worden.

Klacht

Wanneer er na levering een defect item ontvangen is, dient dit binnen 14dagen vermeld te worden, er kan een nieuw exemplaar verstuurd worden of het bedrag wordt teruggestort.

U dient het beschadigd artikel te retourneren samen met het retourformulier. Alsook dient U dit retourformulier te versturen naar info@banditz.eu

De kosten van retourzending worden niet door Banditz gedekt en blijft de verantwoordelijkheid van de klant. Wij zijn niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte poststukken die geretourneerd worden.

Indien u Banditz heeft aangekocht bij een verkooppunt, gelieve jullie verkooppunt te contacteren bij enige klachten.

Retourformulier

Klik hier om het te downloaden.

Surprise

Wij maken je graag blij!
Bij aankoop vanaf 5 Banditz krijg je 1 verrassingsbanditz gratis.

Surprise!

Wij maken je graag blij!


Bij aankoop vanaf 5 Banditz krijg je 1 verrassingsbanditz gratis! 

holiday banditz

Wij gaan er even tussenuit.

Bestellingen
na 1jan worden 6jan verzonden